Livrare

Dupa ce ati facut comanda veti fi contactat(a) telefonic de unul din consultantii nostri pentru confirmare.

 

Daca nu ati fost contactat(a) in max 48 ore, inseamna ca nu nu ati completat toate campurile formularului de comanda ( sau le-ati completat incorect ) si comanda dumneavoastra nu a fost validata, deci nu a fost transmisa. In aceasta situatie este indicat sa contactati firma telefonic.

 

Daca in urma comenzii dumneavoastra primiti pe adresa de e-mail un formular de confirmare a comenzii, acest lucru nu garanteaza 100% primirea comenzii. Formularul primit de dumneavoastra este generat automat de sistemul informatic chiar daca formularul de comanda nu a fost completat corect.

 

O comanda este valida doar dupa discutia telefonica cu unul din consultantii nostri. 


Daca totul este ok atunci comanda dumneavoastra va merge la depozit pentru ambalare si expediere.


Marfa va fi livrata printr-o firma de curierat rapid ( ex. Fan Courier ).


Dumneavoastra veti primi marfa in 1-2 zile de la confirmarea comenzii.


Inainte de a primi marfa veti fi contactat(a) telefonic de catre soferul de livrare pentru a stabili ora de predare-primire.


Livrarea se va realiza direct la locatia indicata de dumneavoastra.


Contravaloarea transportului este suportata de catre firma noastra doar daca contravaloarea produselor comandate depaseste suma de 1.000 lei. Daca comanda dumneavoastra este mai mica de 1.000 lei veti suporta contravaloarea transportului acesteia direct la transportator. Tarifele de transport le puteti solicita pe site-ul: www.fancourier.ro


Plata se realizeaza integral in momentul predarii-primirii produsului.

Inapoi