Garantie

Garantia standard acordata pentru orice produs Sun Air, este de 12 luni de la data cumpararii echipamentului.                    Garantia extinsa prevede posibilitatea alegerii de catre cumparator a unui termen de garantie cuprins intre 2-10 ani. Garantia extinsa se acorda o data cu aplicarea unui procent de 5% in plus fata de pretul produsului pentru fiecare an in plus peste garantia standard ( ex. pentru o garantie de 5 ani, cumparatorul achita produsul cu 20% mai mult ).Alegerea garantiei se face in momentul cumpararii.

Garantia include orice piesa de schimb necesar a fi inlocuita in perioada de garantie:
pompa de inalta presiune, electrovalve, computerul de supraveghere, corpul purificatorului si tubulatura de racord la reteaua existenta. Consumabilele, respectiv: elementele filtrante, membrana cu inversie osmotica si lampa sterilizatorului cu ultraviolete, nu intra sub incidenta garantiei. Produsele defecte nu se repara. Sun Air inlocuieste orice produs defect cu altul nou dupa ce cumparatorul trimite la sediul furnizorului componenta defecta. Livrarea componentei noi se realizeaza imediat ( 24 ore) de la primire celei defecte.

Garantia se pierde in cazul: instrainarii bunului, caderii sau transportului in conditii necorespunzatoare, conectarii la o instalatie electrica necorespunzatoare, defectiunii datorate neintretinerii curente, inchirierii sau folosirea in scopuri comerciale, interventiilor ( de reparatie ) executate de persoane neautorizate, in perioada de garantie, montajul in combinatie cu alte echipamente pentru care nu s-a cerut acordul furnizorului, functionarea echipamentelor in medii cu temperaturi sub 5 grade Celsius sau peste 40 grade Celsius sau cu grad de umiditate ridicat ( condens ).

Dupa perioada de garantie, firma furnizoare asigura reparatiile contra cost, cu suportarea de catre client a cheltuielilor de materiale si a manoperei ocazionate.

Inapoi